Ons menu
Beste gast, welkom bij het Zusje van André Dokter.
Fijn dat we een gezamenlijke liefde hebben: eten.
Bij ons in het Zusje van draait alles om lekker eten. Zowel in de keuken als daarbuiten doen we er alles aan om u dit te laten ervaren. Zo werken we natuurlijk alleen met de mooiste producten en laten deze zo vers mogelijk aanleveren. Bovendien gaat onze keukenbrigade heel ver voor bijzondere smaakbeleving, bijvoorbeeld door garing op de Big Green Egg bbq of, lekker slow, door het vlees juist te laten rijpen in onze (unieke) dry aging kast.
Niet alleen onze keukenbrigade heeft een passie voor smaken en lekker eten, onze bediening kan er ook wat van. Ze zetten altijd een stap extra voor onze gasten en geen vraag is hun te gek. Daarnaast combineren ze het liefst alle gerechten met een goed glas en nemen u het liefst aan de hand mee door de wijnkaart. Ook worden ze erg blijf van de mooie bier&spijs combinaties die ze voor u hebben samengesteld.
Al met al staat hier vanavond een team dat houdt van heerlijk eten en haar gasten. We zullen er dan ook alles aan doen u een heerlijke avond te bezorgen, waarin het u aan niets ontbreekt. We zeggen dan ook: wees welkom en ontdek het Zusje van André Dokter.
Liefs, het Zusje
Voorgerechten
Brood
Rustiek brood met kruidenboter en aioli
Iberico
Typerende nootachtige ham, geserveerd met getoaste brioche en tomatenmarmelade
Carpaccio
Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, zongedroogde tomaten, Parmezaan, rucola, olijven en pijnboompitten
Tonijn
Diverse bereidingen van tonijn, gebrande avocado, krabcrème en schuim van wakamé
Biet
Salade van gepofte bieten, meerdere slasoorten, sojaboter * mogelijk met spekkruim
Pekingeend
Onze eigenzinnige versie met hoisinlak, salade van sojabonen, kimchi en sambalmayonaise
Soepen
Uiensoep
Klassiek Franse soep met crouten en Gruyère kaas
Mosterdsoep
Groninger Mosterdsoep met bosui en uitgebakken spek
Vleesgerechten
Tournedos
Meest malse deel van het rund, gesneden uit het middelste deel van de ossenhaas
Spareribs André
Oriëntale marinade met Kimchi en saus naar keuze: knoflook-of whiskeysaus
Rib- eye
Afkomstig uit het ribstuk van het rund, typerende vet marmering
Saté
Varkenshaas met satésaus en gebakken uitjes
T-Bone
Steak bestaande uit een deel lende en een deel ossenhaas
Wagyu entrecôte a5
Entrecôte met een verbluffende marmering die smelt in je mond.
Chateau Briand
Gesneden uit het middelste deel van de ossenhaas
Vleesspecial
Vraag de bediening naar de special van het moment
Alle gerechten worden geserveerd met diverse groenten, friet en salade
Peper- cognac | champignon | Beurre Café de Paris
Visgerechten
Vis van de dag
Dagverse vis die de afslag ons biedt
Surf & Turf
Tournedos, gamba's en kruidenboter
Kabeljauw
Op de huid gebakken met boemboe Bali en gefrituurde bloemkool
Vegetarische gerechten
Open lasagne
Notige pompoenlasagne met roomkaas, salie en gerookte amandelen
Knolselderij saté
In eigen schil gepoft, geserveerd met pindasaus kimchi en pindacrunch
Dessert
Crème brûlée
Mandarijn en tonkaboon en ijs van kaneel
Dame blanche
Vanille-ijs met slagroom en chocoladesaus.
Kaasplank
Wisselende selectie van kaashandel 'Van der Leij'
Eton Mess
Mascarpone, meringues, vanille, mango en passievrucht
Walnotentaartje
Karamel, stoofpeer en ijs met ahornsiroop
Verrassing
Laat u verrassen door onze koks van de patisserie