Ons menu
Beste gast, welkom bij het Zusje van André Dokter.
Fijn dat we een gezamenlijke liefde hebben: eten.
Bij ons in het Zusje van draait alles om lekker eten. Zowel in de keuken als daarbuiten doen we er alles aan om u dit te laten ervaren. Zo werken we natuurlijk alleen met de mooiste producten en laten deze zo vers mogelijk aanleveren. Bovendien gaat onze keukenbrigade heel ver voor bijzondere smaakbeleving, bijvoorbeeld door garing op de Big Green Egg bbq of, lekker slow, door het vlees juist te laten rijpen in onze (unieke) dry aging kast.
Niet alleen onze keukenbrigade heeft een passie voor smaken en lekker eten, onze bediening kan er ook wat van. Ze zetten altijd een stap extra voor onze gasten en geen vraag is hun te gek. Daarnaast combineren ze het liefst alle gerechten met een goed glas en nemen u het liefst aan de hand mee door de wijnkaart. Ook worden ze erg blijf van de mooie bier&spijs combinaties die ze voor u hebben samengesteld.
Al met al staat hier vanavond een team dat houdt van heerlijk eten en haar gasten. We zullen er dan ook alles aan doen u een heerlijke avond te bezorgen, waarin het u aan niets ontbreekt. We zeggen dan ook: wees welkom en ontdek het Zusje van André Dokter.
Liefs, het Zusje
Voorgerechten
Brood (om te delen)
Rustiek brood met kruidenboter en aioli
Charcuterie (om te delen)
Diverse vleeswaren van slagerij "van Broekhuizen" geserveerd met cornichons en andere tafelzuurtjes
Carpaccio
Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, zongedroogde tomaten, parmezaanse kaas, rucola, olijven en pijnboompitten
Makreel
Waldorfsalade met gefrituurde makreel en mierikswortel
Bieten tartaar
Tartaar van gerookte biet met kweepeer, eidooier, bosui en sesamzaadjes
Verrassing
Een seizoensgebonden verrassing
Soepen
Pompoensoep
Gele currysoep met kokos en gerookte kip
Groninger Mosterdsoep
Groninger Mosterdsoep | Ijsbergsla | Spekjes
Vleesgerechten
Black Angus Tournedos
Meest malse deel van het rund, gesneden uit het middelste deel van de ossenhaas
Spareribs André
Oriëntale marinade | Kimchi | naar keuze knoflook-of whiskeysaus
Rib- eye
Afkomstig uit het ribstuk van het rund, typerende vet marmering
Saté
Varkenshaas met satésaus en gebakken uitjes
T-Bone
Steak bestaande uit een deel lende en een deel ossenhaas
Lende
Lende van het Double Dutch rund
Chateau Briand
Gesneden uit het middelste deel van de ossenhaas
Alle gerechten worden geserveerd met diverse groenten, friet en salade
_Pepper brandy _ Mushroom _Paprika-bbq
Visgerechten
Vis van de dag
Dagverse vis die de afslag ons biedt
Surf & Turf
Tournedos, gamba's en kruidenboter
Zeebaars
Gebakken paddenstoelen, gerookte amandel en bearnaisesaus
Vegetarische gerechten
Risotto
Pompoenrisotto met salie kastanje en pitten
Hachee
Stoof van paddenstoelen met krokante polenta en gepekelde rode kool.
Dessert
Tarte tartin
Omgekeerde appeltaart met vanille roomijs
Crème brulée
Vanille met slagroom en roomijs van hazelnoot
Tiramisu
Klassiek Italiaans dessert met mascarpone, koffie en cacao
Dame blanche
Vanille-ijs met slagroom en chocoladesaus.
Verrassingsdessert
Laat u verrassen door onze koks van de patisserie
Kaasplank
Wisselende selectie van kaashandel 'Van der Leij'