Groepen
Het restaurant Het zusje van André Dokter is geschikt voor grote groepen (van 10 tot 20 personen). We hebben een heerlijk menukaart samengesteld voor groepen. Mocht u zich toch niet helemaal kunnen vinden in onderstaande keuzes, dan kunt u altijd in overleg met ons een arrangement samenstellen.
Uiteraard kunt u ook gaan voor ons 3-of 4-gangen verrassingsmenu. Dit kan eventueel worden aangevuld met een wijn- of bierarrangement.
Wij willen u er op wijzen dat het niet mogelijk is om apart af te rekenen
Opties Groepen
Er zijn verschillende opties mogelijk bijvoorbeeld:
– 3 gangen verrassingsmenu 36,50 p.p. (mist de allergieën alvorens bekend zijn)
– 4 gangen verrassingsmenu 44,50 p.p. (mits de allergieën alvorens bekend zijn)
– 5 gangen verrassingsmenu 51,50 p.p. (mits de allergieën alvorens bekend zijn)
– ‘Kleine kaart’ hierbij gelden de al a carte prijzen (te vinden op de onderste
pagina’s).
De ‘kleine kaart’ bestaat altijd uit 4 voorgerechten, 3 hoofdgerechten, 3
desserts. Op de volgende pagina’s staan 2 voorbeelden hoe u een kleine kaart zou
kunnen samenstellen. U kunt mits alvorens besproken de gerechten van de
‘kleine kaart’ omruilen met andere gerechten van onze menukaart. Het eerste
menu is een advies menu en het tweede menu is een voorbeeld van hoe u deze
zou kunnen aanpassen.
Prijzen van de ‘vis van de dag’ variëren tussen € 22,- en € 24,95
Prijzen van de ‘vlees van de dag ‘variëren tussen € 27,- en € 31,50
Kleine kaart ‘Advies Menu’
Voorgerechten
Soep van de Dag
Wisselende soep
Carpaccio
Ossenhaas met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en olijven
Pikante tonijn tartaar
met gemarineerde pompoen, gepofte quinoa en zeewierschuim
Cannelloni van rode biet
met appelcompote en mayonaise van mierikswortel
Hoofdgerechten
Vis van de Dag
Dagverse vis die de afslag ons biedt
Vlees van de Dag
Wisselend vlees uit onze rijpingskast
Vegetarische paddenstoelenrisotto
Met knolselderij, rucola en pecorino
Nagerechten
Crème brûlée
Vanille-crème brûlée met sinaasappelroomijs
Tiramisu 2.0
Creme van mascarpone, koffie ijs en amaretto gelei
Vijgentaartje
Vijgen compote, tonkabonen ijs, hangop en macadamia noten
Kleine kaart ‘Aangepast’
Voorgerechten
Mosterdsoep
met prei en spekjes
Pekingeend
met een kleine loempia van fijne groenten en een chilimayonaise
Tataki
diamanthaas met chimichurri, kikkererwtenpuree en gerookte olie
Broodplankje
breekbrood met tomatensalsa, notenpesto en kruidenboter
Hoofdgerechten
Sliptong
gebakken in roomboter, met limoen en bieslook
Spareribs
varkensspareribs met een oosterse marinade en een saus naar keuze: knoflook, whisky of een pittige rode saus
Quinoa
met halloumi, geglaceerde paksoi en een pittige tomatensiroop
Nagerechten
Crème brûlée
Vanille-crème brûlée met sinaasappelroomijs
Dame blanche
Vanille-ijs en chocoladesaus
Kaasplank
Binnenlandse en buitenlandse kazen met appelcompote en noten