Ons menu
Beste gast, welkom bij het Zusje van André Dokter.
Fijn dat we een gezamenlijke liefde hebben: eten.
Bij ons in het Zusje van draait alles om lekker eten. Zowel in de keuken als daarbuiten doen we er alles aan om u dit te laten ervaren. Zo werken we natuurlijk alleen met de mooiste producten en laten deze zo vers mogelijk aanleveren. Bovendien gaat onze keukenbrigade heel ver voor bijzondere smaakbeleving, bijvoorbeeld door garing op de Big Green Egg bbq of, lekker slow, door het vlees juist te laten rijpen in onze (unieke) dry aging kast.
Niet alleen onze keukenbrigade heeft een passie voor smaken en lekker eten, onze bediening kan er ook wat van. Ze zetten altijd een stap extra voor onze gasten en geen vraag is hun te gek. Daarnaast combineren ze het liefst alle gerechten met een goed glas en nemen u het liefst aan de hand mee door de wijnkaart. Ook worden ze erg blijf van de mooie bier&spijs combinaties die ze voor u hebben samengesteld.
Al met al staat hier vanavond een team dat houdt van heerlijk eten en haar gasten. We zullen er dan ook alles aan doen u een heerlijke avond te bezorgen, waarin het u aan niets ontbreekt. We zeggen dan ook: wees welkom en ontdek het Zusje van André Dokter.
Liefs, het Zusje
Voorgerechten
Brood
Kruidenboter | Diverse smeersels
Carpaccio
Ossenhaas | Parmezaanse kaas | Truffelmayonaise
Gerookte eendenborst
Venkel | granaatappel | 5 spice
Wortel
Miso | jalapeño | wonton
Zalm
Aardappel | bieslook | haringkuit
Soepen
Soep van het moment
Vraag de bediening naar de soep van het moment
Groninger Mosterdsoep
Groninger Mosterdsoep | Ijsbergsla | Spekjes
Vleesgerechten
Black Angus Tournedos
Meest malse deel van het rund, gesneden uit het middelste deel van de Ossenhaas
Spareribs André
Oriëntale marinade | Kimchi | naar keuze knoflook-, whiskey- of pittige rode saus
Spareribs klein
Oriëntale marinade | Kimchi | naar keuze knoflook-, whiskey- of pittige rode saus
Saté
Varkenshaas | Satésaus | Gebakken uitjes
Dry-aged Black Angus T-bone
Drie weken gerijpt | Steak bestaande uit een deel Entrecote en een deel Ossenhaas
Groninger Weiderund
Drie weken gerijpt | Lende van het rund uit eigen regio
Chateaubriand | voor twee
Gesneden uit het dikste gedeelte van de Ossenhaas
Alle gerechten worden geserveerd met diverse groenten, friet en salade
Sauzen: Pepper brandy | Mushroom | Barbeque
Visgerechten
Vis van de dag
Dagverse vis die de afslag ons biedt
Reuze gamba's
Kruidenboter | chilisaus | brood
Bouillabaisse
diverse soorten vis en schelpdieren | rouille
Vegetarische gerechten
Risotto
Paddenstoelen | ricotta | citroen
Polenta
Aubergine | zoete aardappel | tomaat
Dessert
New York cheesecake
Klassieke cheesecake | componenten van rood fruit
Crème brulée
Vanille | Frambozen sorbetijs | Slagroom
Chocolade
Amaretto | koffie | mascarpone
Dame blanche
Vanille-ijs | Slagroom | Chocoladesaus
Verrassingsdessert
Laat u verrassen door onze koks van de patisserie
Kaasplank
Wisselende selectie van kaashandel 'Van der Leij'